Last van ongewenste spamtelefoontjes? Met deze truc ben je er zo vanaf!

Ben je het zat om steeds weer gestoord te worden door irritante telefoontjes? Als dit al de zoveelste keer is deze week dat je wordt lastiggevallen, hebben wij de oplossing voor je. We hebben al eens besproken hoe je ongewenste nummers kunt blokkeren op je smartphone, zowel iPhone als Android. Nu delen we een lijst met apps die je helpen deze nummers niet alleen te blokkeren, maar ook te voorkomen dat ze je in de toekomst nog eens storen.

Er zijn verschillende apps beschikbaar die je helpen bij het herkennen en blokkeren van spamtelefoontjes. Deze apps zijn over het algemeen beschikbaar voor zowel Android als iOS smartphones. We gaan een paar van deze apps uitlichten, zodat je een keuze kunt maken welke het beste bij jou past.

Call control
Meer dan 12 miljoen mensen wereldwijd gebruiken Call Control om ongewenste telefoontjes tegen te gaan. Deze app heeft een database van telefoonnummers die bekend staan om spam. Zelfs sms’jes van deze nummers worden tegengehouden. Nummers van de Bel-Me-Niet-register worden ook automatisch geblokkeerd. En als je echt even rust wilt, kun je met deze app alle inkomende oproepen blokkeren. Call Control is gratis en werkt op zowel iOS als Android apparaten.

Mr. number
Mr. Number biedt je de mogelijkheid om tot twintig nummers gratis te blokkeren. Voor meer moet je betalen. Deze app blokkeert niet alleen nummers die al bekend staan als spam, maar ook andere berichten die het als spam identificeert. Het is handig om regelmatig te controleren welke nummers de app blokkeert. Je kunt ook zelf nummers toevoegen aan de spamlijst om anderen te helpen. Mr. Number is te downloaden voor zowel Android als iPhone gebruikers.

Truecaller
Met Truecaller kun je zelf lijsten samenstellen van nummers die je wilt blokkeren of juist wilt toestaan. Deze app laat je ook toe om zelf nummers toe te voegen en te controleren of die vervelende anonieme beller bekend is bij Truecaller. Let wel, je moet je bij deze app registreren met je eigen telefoonnummer. Truecaller is beschikbaar voor zowel Android als iOS gebruikers.

Calls blacklist
Calls Blacklist is een eenvoudige app die je helpt met het blokkeren van telefoontjes en sms’jes van specifieke nummers. Je kunt makkelijk lijsten maken van nummers die je niet wilt spreken, en deze lijsten kun je ook exporteren om ze op een ander toestel te gebruiken. Als je bang bent dat je per ongeluk iemand blokkeert, kun je de witte lijst gebruiken om dat te voorkomen. Deze app is alleen beschikbaar voor Android gebruikers.

Robo shield spam call blocker
Robo Shield onderscheidt zich door de mogelijkheid om specifieke categorieën nummers te blokkeren, zoals die van liefdadigheidsinstellingen of telemarketeers. Deze worden dan automatisch naar je voicemail gestuurd, zodat je er geen hinder van ondervindt. Deze app is specifiek ontworpen voor iOS gebruikers. Door een van deze apps te gebruiken, kun je ervoor zorgen dat je minder last hebt van ongewenste telefoontjes en je rust terugkrijgt. Elk van deze apps heeft unieke functies, dus kies degene die het beste past bij jouw behoeften en zeg vaarwel tegen die irritante spamtelefoontjes.

Bron: RadarOok interessant:

92-jarige deelt haar schoonheidsgeheim om er jonger uit te zien. ‘Ik gebruik het al 70 jaar’

<strong>Joan Woodhouse deelde haar favoriete schoonheidsproduct dat haar huid zacht en jeugdig heeft gehouden, en...

Lees meer

Wat gebeurt er echt vlak voor onze dood? Wetenschappers hebben eindelijk het antwoord

<strong>Wat gebeurt er vlak voor je doodgaat? Veel mensen vragen zich vaak af waar we...

Lees meer

Hoe ga je om met een respectloos en brutaal kind? 9 tips van een expert

Ouders kijken vaak verrast op als hun kinderen ineens tegenspreken of brutaal gedrag vertonen. Maar...

Lees meer

Zwart werken illegaal? Nee hoor! Zoveel mag jij “zwart” bijverdienen per jaar!

<p>In deze tijd van stijgende levenskosten, waaronder hogere energierekeningen, duurdere boodschappen en toenemende huizenprijzen, zoeken...

Lees meer

Regelmatig onverklaarbare pijn? Het zou weleens deze oorzaak kunnen hebben!

<p>Fibromyalgie is een langdurige aandoening die pijn, stijfheid en vermoeidheid veroorzaakt, hoewel de exacte oorzaak...

Lees meer

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.