92-jarige deelt haar schoonheidsgeheim om er jonger uit te zien. ‘Ik gebruik het al 70 jaar’

Joan Woodhouse deelde haar favoriete schoonheidsproduct dat haar huid zacht en jeugdig heeft gehouden, en het kost slechts een paar euro. Geloof het of niet, maar de desbetreffende dame is al 92 jaar oud. Toch is het op geen enkele manier van haar af te zien. Ze ziet er geweldig uit! 

Het is dan ook niet gek dat de dame een ware internet sensatie is geworden. Op TikTok post ze regelmatig filmpjes waarmee ze haar volgers verbaast. Ze heeft het uiterlijk en lichaam van iemand die veel jonger is. Het is dan ook bijna niet te geloven dat de vrouw over acht jaar de 100 zal aantikken. Ze is gelukkig de beroerdste niet en deelt haar ultieme schoonheidsgeheim en het product waar ze haar jeugdigheid aan te danken heeft.

Nivea

Volgens Woodhouse heeft ze haar jeugdige huidje te danken aan niets minder dan Nivea. Al 70 jaar lang smeert ze na iedere douchebeurt deze crème op haar gezicht, handen en lichaam. Volgens de vrouw moet dit de reden zijn dat haar huid op haar 92-jarige leeftijd nog in topconditie is en ze er geen dag ouder uitziet als 60.

Lyrisch

Ook online zijn mensen lyrisch over dit goedkope beautyproduct. Ze vinden de formule van de lotion geweldig en dat voor een zachte prijs. Wij gaan alvast een potje in huis halen. Wat ziet deze vrouw er geweldig uit en dat dankzij zoiets ‘simpels’ als Nivea. Wauw!

icon

Bron: Express

Gebruik jij ook Nivea om je huid soepel te houden? Deel jouw schoonheidsgeheim met ons in de reacties op Facebook! Ook interessant:

Wat gebeurt er echt vlak voor onze dood? Wetenschappers hebben eindelijk het antwoord

<strong>Wat gebeurt er vlak voor je doodgaat? Veel mensen vragen zich vaak af waar we...

Lees meer

Last van ongewenste spamtelefoontjes? Met deze truc ben je er zo vanaf!

Ben je het zat om steeds weer gestoord te worden door irritante telefoontjes? Als dit...

Lees meer

Hoe ga je om met een respectloos en brutaal kind? 9 tips van een expert

Ouders kijken vaak verrast op als hun kinderen ineens tegenspreken of brutaal gedrag vertonen. Maar...

Lees meer

Zwart werken illegaal? Nee hoor! Zoveel mag jij “zwart” bijverdienen per jaar!

<p>In deze tijd van stijgende levenskosten, waaronder hogere energierekeningen, duurdere boodschappen en toenemende huizenprijzen, zoeken...

Lees meer

Regelmatig onverklaarbare pijn? Het zou weleens deze oorzaak kunnen hebben!

<p>Fibromyalgie is een langdurige aandoening die pijn, stijfheid en vermoeidheid veroorzaakt, hoewel de exacte oorzaak...

Lees meer

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.