Zien: Dit is de knappe vriendin van Wout Weghorst

Wout Weghorst, de Nederlandse spits, maakte in de laatste minuten van de EK-wedstrijd tegen Polen het winnende doelpunt. Wat deze prestatie nog opmerkelijker maakt, is dat Weghorst dit doelpunt al had voorspeld in een bericht aan zijn vriendin, Nikki van Esch. Nikki speelt een cruciale rol in het leven en succes van Weghorst. Laten we hun verhaal verder ontdekken.

Na de spannende wedstrijd stond Weghorst stralend voor de camera’s. Hij deelde trots hoe hij ‘s ochtends tegen Nikki had gezegd dat hij bij een gelijke stand het veld zou betreden en het winnende doelpunt zou scoren. “Ik zei tegen haar dat ik twintig minuten voor tijd in zou vallen en de winnende zou maken. Het werd iets later, maar het kwam uit,” zei Weghorst met een glimlach.

Nikki van Esch was de dag na de wedstrijd met hun kinderen aanwezig bij de training van het Nederlands elftal in Wolfsburg. Dit was een speciale gelegenheid waarbij familieleden aanwezig mochten zijn. De twee hebben een lange geschiedenis samen; ze hebben al een relatie sinds hun middelbare schooltijd en zijn inmiddels dertien jaar samen. Hun band is door de jaren heen alleen maar sterker geworden.

In 2018 werd hun liefde bekroond met de geboorte van hun eerste dochter, Juul. Twee jaar later, in 2020, verwelkomden ze hun tweede dochter, Lucie Mary Jo. Hun jongste dochter, Daantje Suze Mary, werd in 2022 geboren. Over hun gezinsleven zei Nikki ooit: “Wout en ik wilden graag vroeg kinderen. Snel nadat we besloten ervoor te gaan, voelde ik dat ik zwanger was,” vertelde ze eerder aan LINDA.

Nikki en Wout hebben samen veel meegemaakt. Toen Weghorst in 2016 bij AZ ging voetballen, besloot Nikki haar baan op te zeggen om met hem mee te verhuizen. Ze heeft hem altijd gesteund in zijn voetbalcarrière, en hun gezamenlijke reizen en verhuizingen hebben hun relatie alleen maar versterkt. Nu wonen ze samen met hun drie dochters in de Duitse stad Heidelberg, waar Wout speelt voor de Duitse club TSG 1899 Hoffenheim.

Wout Weghorst is niet alleen succesvol op het veld, maar ook een toegewijde vader en partner. Zijn liefde voor zijn gezin blijkt uit hoe hij over Nikki en hun dochters praat. Hun gezamenlijke avonturen, van Nederland naar Duitsland, illustreren hun sterke band en hun toewijding aan elkaar. Nikki’s steun is essentieel voor Wout’s succes, en hun relatie is een prachtig voorbeeld van hoe partners elkaar kunnen helpen groeien en bloeien.

Ondanks zijn drukke schema als professionele voetballer, vindt Wout altijd tijd voor zijn gezin. Nikki en hun dochters zijn vaak te zien bij zijn wedstrijden en trainingen, en ze reizen regelmatig met hem mee. Hun leven in Duitsland is vol avonturen en uitdagingen, maar ze nemen alles in hun stride en blijven samen sterk.

Nikki’s rol in Wout’s leven is onmiskenbaar. Ze is niet alleen zijn partner en de moeder van zijn kinderen, maar ook zijn grootste supporter en de rots in zijn leven. Haar bereidheid om haar eigen carrière op te geven en met hem mee te reizen, toont haar toewijding en liefde voor Wout. Ze vormt een onmisbare steunpilaar in zijn leven en carrière.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Wout Weghorst (@wout.weghorst)

Samen hebben Wout en Nikki een leven opgebouwd dat vol liefde en vreugde is. Hun verhaal is een inspiratie voor velen en toont de kracht van liefde, steun en gezamenlijke dromen. Ze blijven samen groeien en bloeien, zowel op het voetbalveld als daarbuiten. Hun gezamenlijke pad is een getuigenis van hun sterke band en hun vermogen om samen elke uitdaging te overwinnen.

Hun verhaal laat zien hoe liefde en steun essentieel zijn voor succes, zowel in het leven als in de sport. Wout en Nikki zijn een prachtig voorbeeld van hoe partners elkaar kunnen helpen hun dromen te verwezenlijken en samen een gelukkig en vervullend leven te leiden.

Bron

Wil je meer lezen over de avonturen van Wout Weghorst en Nikki van Esch? Deel je gedachten en blijf op de hoogte van hun verhaal op onze Facebook-pagina.Ook interessant:

Alarmerende uitspraken van HAK-topvrouw: Klimaatverandering dreigt voor schaarste te zorgen!

<div class="flex flex-grow flex-col max-w-full"> <div class="min-h-[20px] text-message flex w-full flex-col items-end gap-2 whitespace-pre-wrap break-words...

Lees meer

Pas op! Dit populaire vakantieland heeft de meeste flitspalen en torenhoge boetes!

Vakantie is altijd iets om naar uit te kijken. Veel mensen kiezen ervoor om met...

Lees meer

Net binnen: Wereldwijd problemen door computerstoring “Schiphol ook getroffen”

Schiphol ondervindt ernstige problemen door een wereldwijde computerstoring. De luchthaven meldt op haar website dat...

Lees meer

Mason (56): “Sarah (26) is gevallen voor mijn innerlijk, niet voor het geld”

“Ik ben gevallen op zijn geweldige persoonlijkheid en zeker niet op zijn geld.” Dit lijkt...

Lees meer

Vrouw (64) ruilt alles in tegen een camper: “Ik betaal geen huur en heb mijn vrijheid gevonden”

Siobhan Daniels, een voormalige BBC-verslaggeefster uit Tunbridge Wells, Kent, VK, nam op 64-jarige leeftijd een...

Lees meer

Jongen (6) ziet zijn vader met een andere vrouw. Zijn onschuldige reactie schokt het internet

Kinderen zijn geweldig in hun vermogen om de wereld op hun eigen unieke manier te...

Lees meer

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.