Oranje-speler Xavi Simons neemt plotseling en heftig besluit

Oranje-speler Xavi Simons heeft een opmerkelijk besluit genomen. Xavi heeft zijn luxe villa in Brabant te huur gezet. Deze villa, waar hij woont terwijl hij onder contract staat bij Paris Saint-Germain en speelt voor RB Leipzig, is nu beschikbaar voor huurders.

De vraagprijs voor de villa is 4500 euro per maand. Daarnaast vraagt Xavi een eenmalige waarborgsom van 9000 euro. Huurders moeten ook elke maand 400 euro betalen voor tuinonderhoud. Ondanks het hoge huurbedrag biedt de villa veel comfort en ruimte.

De villa heeft een woonoppervlakte van 230 vierkante meter. Binnenin bevinden zich zes kamers, waaronder vijf slaapkamers en twee badkamers. Het huis strekt zich uit over drie verdiepingen en beschikt ook over een ruime kelder. Voor wie op zoek is naar luxe, is dit een aantrekkelijk aanbod.

Het besluit van Xavi om zijn villa te verhuren komt wellicht als een verrassing voor sommigen. Zijn carrière verloopt succesvol, en hij wordt gezien als een van de meest veelbelovende spelers van het Nederlands elftal. De verwachtingen rond zijn prestaties zijn hoog, iets waar zelfs zijn teamgenoot Virgil van Dijk op wees.

Naast zijn luxe villa is er ook recent veel belangstelling voor Xavi’s inkomen. Onlangs lekte de website Capology, die goed ingevoerd is in spelerssalarissen, de lonen van de Oranje-spelers. Xavi Simons staat hierin verrassend genoeg in de top vijf van minst betaalde spelers van het Nederlands elftal.

Volgens Capology verdient Xavi jaarlijks 1,5 miljoen euro. Hoewel dit een aanzienlijk bedrag is, valt het in het niet vergeleken met de topverdieners van Oranje. Frenkie de Jong, bijvoorbeeld, verdient het meest met een jaarinkomen van 37,5 miljoen euro sinds zijn laatste contractverlenging bij FC Barcelona.

Frenkie moest echter op het laatste moment afzien van deelname aan het EK vanwege een blessure. Zijn afwezigheid in Duitsland is een groot gemis voor het team. Matthijs de Ligt volgt als tweede best betaalde speler van Oranje, met een inkomen van 16 miljoen euro per jaar bij Bayern München.

Georginio Wijnaldum staat op de derde plaats. Bij zijn club Al-Ettifaq in Saudi-Arabië verdient hij jaarlijks 15 miljoen euro. Steven Bergwijn, actief bij Ajax, is de best betaalde speler die nog in Nederland speelt, met een jaarinkomen van 4,6 miljoen euro.

Het besluit van Xavi om zijn villa te verhuren kan verschillende redenen hebben. Het kan zijn dat hij zich voorbereidt op een mogelijk langere periode in het buitenland. Zijn verhuizing naar RB Leipzig en de verhuur van zijn huis wijzen mogelijk op plannen voor de toekomst.

Ondanks de relatief lage positie in de salarisranglijst van Oranje, blijft Xavi een veelbelovende speler. Zijn verhuur van de villa en zijn rol binnen het nationale team tonen zijn groeiende invloed in het voetbal. Zijn verhuizing en prestaties worden nauwlettend gevolgd door fans en media.

De beslissing om de villa te verhuren kan ook betekenen dat Xavi zich volledig wil concentreren op zijn carrière. Het beheren van een luxe woning kan tijd en aandacht kosten die hij wellicht liever aan zijn spel en ontwikkeling besteedt. Zijn focus lijkt duidelijk op het veld te liggen.

De toekomst ziet er veelbelovend uit voor Xavi. Met zijn verhuizing naar Leipzig en zijn voortdurende betrokkenheid bij het Nederlands elftal, blijft hij een speler om in de gaten te houden. Zijn carrière kan de komende jaren alleen maar verder groeien.

Xavi Simons blijft een onderwerp van gesprek in de voetbalwereld. Zijn prestaties en beslissingen, zowel op als naast het veld, wekken veel interesse op. Terwijl hij zijn huis verhuurt en zich voorbereidt op nieuwe uitdagingen, blijft zijn invloed op het spel toenemen.

Voor nu zullen fans en huurders moeten afwachten. De verhuur van zijn villa markeert een nieuwe stap in zijn carrière. Het is duidelijk dat Xavi zich voorbereidt op een spannende toekomst, zowel in zijn professionele als persoonlijke leven.

Bron Ook interessant:

Alarmerende uitspraken van HAK-topvrouw: Klimaatverandering dreigt voor schaarste te zorgen!

<div class="flex flex-grow flex-col max-w-full"> <div class="min-h-[20px] text-message flex w-full flex-col items-end gap-2 whitespace-pre-wrap break-words...

Lees meer

Pas op! Dit populaire vakantieland heeft de meeste flitspalen en torenhoge boetes!

Vakantie is altijd iets om naar uit te kijken. Veel mensen kiezen ervoor om met...

Lees meer

Net binnen: Wereldwijd problemen door computerstoring “Schiphol ook getroffen”

Schiphol ondervindt ernstige problemen door een wereldwijde computerstoring. De luchthaven meldt op haar website dat...

Lees meer

Mason (56): “Sarah (26) is gevallen voor mijn innerlijk, niet voor het geld”

“Ik ben gevallen op zijn geweldige persoonlijkheid en zeker niet op zijn geld.” Dit lijkt...

Lees meer

Vrouw (64) ruilt alles in tegen een camper: “Ik betaal geen huur en heb mijn vrijheid gevonden”

Siobhan Daniels, een voormalige BBC-verslaggeefster uit Tunbridge Wells, Kent, VK, nam op 64-jarige leeftijd een...

Lees meer

Jongen (6) ziet zijn vader met een andere vrouw. Zijn onschuldige reactie schokt het internet

Kinderen zijn geweldig in hun vermogen om de wereld op hun eigen unieke manier te...

Lees meer

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.