Mark Gillis vecht voor zijn leven in het ziekenhuis

Mark Gillis, ligt in kritieke toestand op de intensive care. De familie Gillis maakte dit nieuws bekend via een persbericht. Mark is getroffen door een ernstige longontsteking.


Mark Gillis heeft zichzelf een plek in de publieke aandacht verworven dankzij zijn rol in de realityshow ‘Familie Gillis: Massa is Kassa’ op SBS6. Naast zijn werk op de vakantieparken, heeft Mark door de jaren heen een sterke band opgebouwd met de kijkers, die nu allemaal meeleven met zijn familie.

Het leven van Mark heeft echter niet alleen hoogtepunten gekend. In november 2021 werd hij slachtoffer van een gewelddadige overval bij zijn chalet in vakantiepark Prinsenmeer, Ommel. Bij deze aanval werd hij bespoten met pepperspray, geschopt, geslagen en met een taser aangevallen. Deze traumatische gebeurtenis had een grote impact op zowel zijn fysieke als mentale gezondheid.

Recentelijk verslechterde de gezondheid van Mark plotseling. “In de nacht van 28 op 29 juni werd Mark in kritieke toestand naar de Spoedeisende Hulp gebracht,” meldt de familie. Om zijn situatie te stabiliseren, besloten de artsen hem in een kunstmatige coma te houden.

Dit zodat hij beter beademd kan worden en zijn lichaam de kans krijgt om te rusten en te reageren op de antibiotica.De exacte oorzaak van zijn ernstige ziekte is nog onbekend. “Mark vecht momenteel voor zijn leven,” aldus de familie.

Ze vragen om rust en privacy, zodat ze zich volledig kunnen richten op Mark’s herstel. De familie is diep getroffen door deze opeenvolging van nare gebeurtenissen en hoopt op een spoedig herstel van Mark.


In deze moeilijke tijden willen we iedereen sterkte wensen. De familie Gillis heeft veel steun ontvangen, en dit wordt enorm gewaardeerd. Jullie medeleven biedt hen troost en kracht.

We hopen op een spoedig herstel voor Mark en dat hij deze zware strijd overwint. Jullie positieve gedachten en gebeden zijn onmisbaar in deze moeilijke periode.

Laten we samen blijven hopen en steun bieden aan de familie Gillis. Elke boodschap van steun helpt hen door deze moeilijke tijd heen. Blijf sterk en laten we samen positief blijven voor Mark’s herstel.

Mark ooit te zien in de serie van GillisOok interessant:

Alarmerende uitspraken van HAK-topvrouw: Klimaatverandering dreigt voor schaarste te zorgen!

<div class="flex flex-grow flex-col max-w-full"> <div class="min-h-[20px] text-message flex w-full flex-col items-end gap-2 whitespace-pre-wrap break-words...

Lees meer

Pas op! Dit populaire vakantieland heeft de meeste flitspalen en torenhoge boetes!

Vakantie is altijd iets om naar uit te kijken. Veel mensen kiezen ervoor om met...

Lees meer

Net binnen: Wereldwijd problemen door computerstoring “Schiphol ook getroffen”

Schiphol ondervindt ernstige problemen door een wereldwijde computerstoring. De luchthaven meldt op haar website dat...

Lees meer

Mason (56): “Sarah (26) is gevallen voor mijn innerlijk, niet voor het geld”

“Ik ben gevallen op zijn geweldige persoonlijkheid en zeker niet op zijn geld.” Dit lijkt...

Lees meer

Vrouw (64) ruilt alles in tegen een camper: “Ik betaal geen huur en heb mijn vrijheid gevonden”

Siobhan Daniels, een voormalige BBC-verslaggeefster uit Tunbridge Wells, Kent, VK, nam op 64-jarige leeftijd een...

Lees meer

Jongen (6) ziet zijn vader met een andere vrouw. Zijn onschuldige reactie schokt het internet

Kinderen zijn geweldig in hun vermogen om de wereld op hun eigen unieke manier te...

Lees meer

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.