In 2024 maakt de Efteling entree kaartjes nóg duurder!

Het bekende sprookjesachtige attractiepark Efteling, gelegen in Kaatsheuvel, Nederland, kondigt een significante prijsstijging aan voor hun toegangsbewijzen in 2024. Voor het eerst zullen de kosten voor een dagje uit in dit magische park de grens van €50 overschrijden.

In een recente aankondiging heeft de Efteling bekendgemaakt dat de prijzen voor een flexibel ticket, dat op elke dag geldig is, zullen stijgen van €48 naar €51, wat neerkomt op een verhoging van meer dan 6%. Deze nieuwe prijs is ook van toepassing tijdens de drukke zomermaanden juli en augustus, wanneer het park traditioneel veel bezoekers trekt.

Naast de verhoging van de flexibele ticketprijzen, introduceert de Efteling ook verschillende nieuwe ticketcategorieën. De duurste variant, het ‘Reus-ticket’, biedt bezoekers de vrijheid om het park op elke gewenste dag te bezoeken. Andere, iets voordeliger opties, waaronder de ‘Draak’, ‘Elf’, en ‘Fakir’ tickets, hanteren variabele prijzen afhankelijk van de bezoekdatum. Zo zal de prijs voor een Draak-ticket stijgen van €45 naar €47.

Deze prijsstijging is een duidelijk teken van de toenemende kosten die gepaard gaan met het onderhouden en continu vernieuwen van een attractiepark van wereldklasse zoals de Efteling. Hoewel deze prijsverhoging voor sommige bezoekers een teleurstelling kan zijn, blijft de Efteling een populaire bestemming voor gezinnen, sprookjesliefhebbers en attractieparkfans van over de hele wereld.

Ondanks de hogere ticketprijzen, blijft de Efteling investeren in nieuwe attracties en het verbeteren van de algehele bezoekerservaring. Het park staat bekend om zijn unieke sprookjesachtige thema en attracties die bezoekers van alle leeftijden aanspreken.

Bron: Loesoe.nlOok interessant:

Net binnen: Zoveel jaar moet Ali B naar de gevangenis

Ali B, de bekende Nederlandse rapper, is door de rechtbank van Haarlem veroordeeld tot twee...

Lees meer

Wat!? Onwijs slecht nieuws voor fans van De Meilandjes

De Meilandjes staan voor een belangrijke beslissing over hun toekomst op televisie. Erica onthult in...

Lees meer

Zien: Drama scheidsrechter Nederland- Engeland krijgt nog een staartje

<div class="flex-shrink-0 flex flex-col relative items-end"> <div> <div class="pt-0.5 juice:pt-0"> <div class="gizmo-bot-avatar flex h-6 w-6...

Lees meer

Deze plant is extreem giftig voor mensen en dieren (waarschuwing)

Vingerhoedskruid, ook wel heksenkruid genoemd, wint aan populariteit in Nederlandse tuinen. Deze plant kan tot...

Lees meer

Kirsten (40): ‘Mijn dertienjarige zoon wil samen slapen met zijn vriendinnetje’

Kirsten (40) heeft een dilemma over de situatie over haar dertienjarige zoon, die graag samen...

Lees meer

Wat!? Dakloze man brengt portemonnee met 2000 euro en krijgt deze ‘beloning’

Geef maar toe: wat zou jij doen als je in zijn schoenen stond? Een dakloze...

Lees meer

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.