Heel Nederland praat over deze avocado mayonaise (en zo maak je hem!)

Het resultaat zal een dikke, bijna schuimige textuur hebben die sterk lijkt op klassieke mayonaise. Voeg het citroensap, de in stukjes gesneden halve avocado, de korianderblaadjes en een snufje zwarte peper toe en mix nog enkele seconden. Het is erg belangrijk om avocado-mayonaise in een luchtdichte pot te bewaren. In de koelkast blijft het tot drie à vier dagen goed.

Let op: deze website geeft geen medisch advies en raadt ook niet aan om technieken te gebruiken voor de behandeling van lichamelijke problemen waarvoor het advies van een arts nodig is. Als je besluit om de informatie op deze website te gebruiken, is dat op eigen verantwoordelijkheid. De website is bedoeld als illustratief en niet als aanbevelend of didactisch.



Ook interessant:

VIDEO: Waarom Jochem Myjer altijd zal denken aan de Bonaire-menéér!

Jochem Myjer is een meester in het combineren van energieke fysieke humor met scherpe observaties,...

Lees meer

VIDEO: Harrie Jekkers en zijn meest grappige kijk op Nederlandse dialecten

Harrie Jekkers, de bekende Nederlandse cabaretier, heeft met zijn humor en scherpe observaties een plaats...

Lees meer

Zien: Brutaal pestventje kan wel wat opvoeding gebruiken (video)

Kinderen worden vanzelf groter als je ze voedt, maar dat betekent nog niet dat je...

Lees meer

Video: Nieuwe televisie besteld? Met deze postbezorgers krijg je deze niet heel binnen

<div class="flex max-w-full flex-col flex-grow"> <div class="min-h-8 text-message flex w-full flex-col items-end gap-2 whitespace-normal break-words...

Lees meer

Een fascinerende optische illusie onthult verrassende inzichten over je persoonlijkheid

<div class="flex max-w-full flex-col flex-grow"> <div class="min-h-8 text-message flex w-full flex-col items-end gap-2 whitespace-normal break-words...

Lees meer

Twee auto’s botsen tegen elkaar, maar wie was de schuldige? 95% zit ernaast!

Stel je een alledaagse verkeerssituatie voor. Je rijdt, zoals gewoonlijk, op de weg en komt...

Lees meer

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.