Gordon Ramsay, een naam die bij velen emoties oproept. Sommigen zijn fervent bewonderaar, terwijl anderen minder gecharmeerd zijn van zijn aanpak. Echter, op één punt kunnen we het allemaal eens zijn: zijn kookkunsten zijn ongeëvenaard. Voor liefhebbers van de Italiaanse keuken is Ramsay’s interpretatie van spaghetti Carbonara een ware traktatie. Velen beschouwen zijn versie als uitzonderlijk smakelijk. Het beste van alles? Dit gerecht staat binnen een mum van tijd op tafel. Hier vind je hoe je het maakt.
Benodigdheden:
- 4 dikke plakken pancetta
- 3 champignons
- 2 teentjes knoflook
- 4 eetlepels doperwten (ontdooid)
- 3 eetlepels crème fraîche
- 2 eidooiers
- 1 rode chilipeper
- Een handvol verse peterselie
- Geraspte Parmezaanse kaas
- 200-250 gram spaghetti
- Zout en peper naar smaak
Voor de stap-voor-stap bereidingswijze, bekijk de video hieronder: