Dit simpele ingredient zorgt ervoor dat je frietjes super krokant worden

Als je thuis zelf frietjes maakt en je droomt van die perfect krokante buitenkant zoals bij je favoriete restaurant, dan is er een eenvoudig ingrediënt dat je kan helpen dit doel te bereiken. Het geheim? Het toevoegen van een lepel van dit specifieke ingrediënt aan je kookwater voordat je de aardappelen frituurt. Dit klinkt misschien te goed om waar te zijn, maar dit kleine trucje kan echt het verschil maken.

Het magische ingrediënt waar we het over hebben is azijn. Door een lepel azijn aan het water toe te voegen waarin je je frietjes kookt voordat je ze frituurt, zorg je ervoor dat ze die heerlijk knapperige textuur krijgen zodra ze uit de frituurpan komen. Azijn helpt namelijk om het oppervlak van de aardappelen te versterken, waardoor ze tijdens het frituren minder snel uit elkaar vallen en een mooi krokant laagje krijgen.

Lees snel verder op de volgende pagina..



Ook interessant:

testen

Als je thuis zelf frietjes maakt en je droomt van die perfect krokante buitenkant zoals...

Lees meer

Dit zegt jouw huisnummer over de sfeer en energie in huis

Als je thuis zelf frietjes maakt en je droomt van die perfect krokante buitenkant zoals...

Lees meer

Let op: Zo weet je of je allergisch bent voor muggenbulten

Als je thuis zelf frietjes maakt en je droomt van die perfect krokante buitenkant zoals...

Lees meer

Zo kom je van die stinkende geur en maden in de groene container af!

Als je thuis zelf frietjes maakt en je droomt van die perfect krokante buitenkant zoals...

Lees meer

test artikel

Als je thuis zelf frietjes maakt en je droomt van die perfect krokante buitenkant zoals...

Lees meer

Hij steekt een laurierblad thuis aan. Dit heb ik nooit geweten!

Als je thuis zelf frietjes maakt en je droomt van die perfect krokante buitenkant zoals...

Lees meer

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.