Dit is het vermogen van ex-vrouw van Breghje Kommers (de ex-vrouw van Ali-B)

Breghje Kommers heeft haar eigen weg naar financieel succes gevonden door meerdere succesvolle bedrijven op te richten, waarmee ze een aanzienlijk vermogen heeft opgebouwd.

Op 20 januari 2022 bracht het programma BOOS een aflevering uit die aanzienlijke opschudding veroorzaakte in Nederland en daarbuiten. Ali B, samen met Marco Borsato en Jeroen Rietbergen, werd beschuldigd van diverse misstanden. Ali B moest zich hiervoor verantwoorden voor de rechter. Zijn (ex-)vrouw Breghje Kommers volgde de ontwikkelingen vermoedelijk nauwgezet. Ondanks de uitdagingen die het schandaal met zich meebracht, staat zij financieel sterk op eigen benen.

Een sterke onafhankelijke ondernemer

Breghje Kommers is geboren in 1980 in Bergen op Zoom. Ze begon haar carrière in 1999 als stagiaire bij evenementen op het Mercatorplein in Amsterdam en in haar geboortestad. Ze ontdekte haar talent voor marketing en ontmoette later Ali B, destijds worstelend met gokproblemen. Kommers hielp hem met zijn schulden en samen stichtten ze een gezin in Almere.

Het stel trouwde in 2006, maar de huidige status van hun huwelijk is onduidelijk na de recente beschuldigingen tegen Ali B. Naast hun persoonlijke relatie, hebben ze ook een zakelijke band. Kommers is mede-eigenaar van het managementkantoor SPEC, dat in 2000 werd opgericht. Ali B sloot zich in 2002 bij het bedrijf aan en werd in 2004 partner.

Managementkantoor SPEC

SPEC heeft in de loop der jaren een indrukwekkende artiestenlijst opgebouwd, waaronder grote namen als Jack $hirak, Ronnie Flex en Najib Amhali. Hoewel sommige artiesten hun contract hebben beëindigd, blijft SPEC een waardevolle onderneming. In 2020 had SPEC Holding II B.V. een vermogen van € 1,3 miljoen, verdeeld gelijkelijk tussen Ali Bouali en Breghje Kommers.

Andere andernemingen

Breghje Kommers heeft haar investeringen gediversifieerd door ook Kommers Beheer B.V. en North Sea Camel B.V. op te richten. Kommers Beheer B.V. richt zich voornamelijk op financiële instellingen. Samen vertegenwoordigen deze bedrijven een waarde van ongeveer € 1 miljoen. Hierdoor heeft de 43-jarige Breghje Kommers een totaal vermogen van naar schatting € 1,5 tot € 2 miljoen.

Breghje Kommers heeft bewezen dat ze een succesvolle ondernemer is die in staat is om onafhankelijk van haar persoonlijke situatie financieel te floreren.

Hier een update van Roddelpraat over Ali B:Ook interessant:

Alarmerende uitspraken van HAK-topvrouw: Klimaatverandering dreigt voor schaarste te zorgen!

<div class="flex flex-grow flex-col max-w-full"> <div class="min-h-[20px] text-message flex w-full flex-col items-end gap-2 whitespace-pre-wrap break-words...

Lees meer

Pas op! Dit populaire vakantieland heeft de meeste flitspalen en torenhoge boetes!

Vakantie is altijd iets om naar uit te kijken. Veel mensen kiezen ervoor om met...

Lees meer

Net binnen: Wereldwijd problemen door computerstoring “Schiphol ook getroffen”

Schiphol ondervindt ernstige problemen door een wereldwijde computerstoring. De luchthaven meldt op haar website dat...

Lees meer

Mason (56): “Sarah (26) is gevallen voor mijn innerlijk, niet voor het geld”

“Ik ben gevallen op zijn geweldige persoonlijkheid en zeker niet op zijn geld.” Dit lijkt...

Lees meer

Vrouw (64) ruilt alles in tegen een camper: “Ik betaal geen huur en heb mijn vrijheid gevonden”

Siobhan Daniels, een voormalige BBC-verslaggeefster uit Tunbridge Wells, Kent, VK, nam op 64-jarige leeftijd een...

Lees meer

Jongen (6) ziet zijn vader met een andere vrouw. Zijn onschuldige reactie schokt het internet

Kinderen zijn geweldig in hun vermogen om de wereld op hun eigen unieke manier te...

Lees meer

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.