Deze truc met een theelepel verkort te kooktijd van aardappelen met 20 minuten

Er gaat niets boven een warme, boterzachte gepofte aardappel op een ellendig koude januari-avond, vooral als je er je favoriete topping eroverheen hebt gegooid. Het is belangrijk dat je de aardappel precies goed maakt, zodat hij lekker knapperig is van buiten en heerlijk luchtig van binnen. Het nadeel van gepofte aardappelen: Het kan zo lang duren voor ze klaar zijn.

De kosten van levensonderhoud hebben er helaas toe geleid dat velen van ons hun ovens minder gebruiken, en voor een aantal mensen is het gewoon niet haalbaar om een aardappel anderhalf uur te laten bakken. Hoe lekker het ook zal smaken. Het is simpelweg teveel tijd, maar met deze truc heb je daar geen last meer van.

Lees verder op pagina twee hoe je dit kan doen! 



Ook interessant:

Dringende terugroepactie Jumbo: Breng dit product direct terug!

Er gaat niets boven een warme, boterzachte gepofte aardappel op een ellendig koude januari-avond, vooral...

Lees meer

WEERALARM: KNMI waarschuwt voor zware windstoten in deze gebieden

Er gaat niets boven een warme, boterzachte gepofte aardappel op een ellendig koude januari-avond, vooral...

Lees meer

Deze 10 dingen hoef je maar één keer per jaar schoon te maken (en jij doet het vast vaker)

Er gaat niets boven een warme, boterzachte gepofte aardappel op een ellendig koude januari-avond, vooral...

Lees meer

Uienschillen: Gooi ze nooit weg: je hebt geen idee wat je ermee kunt doen!

Er gaat niets boven een warme, boterzachte gepofte aardappel op een ellendig koude januari-avond, vooral...

Lees meer
person in blue gloves holding white textile

Dit is hoeveel calorieën je verbrand tijdens het schoonmaken

Er gaat niets boven een warme, boterzachte gepofte aardappel op een ellendig koude januari-avond, vooral...

Lees meer

Verloren smaken: nostalgische lekkernijen die je vergeten bent

Er gaat niets boven een warme, boterzachte gepofte aardappel op een ellendig koude januari-avond, vooral...

Lees meer

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.