Deze truc met een theelepel verkort te kooktijd van aardappelen met 20 minuten

Er gaat niets boven een warme, boterzachte gepofte aardappel op een ellendig koude januari-avond, vooral als je er je favoriete topping eroverheen hebt gegooid. Het is belangrijk dat je de aardappel precies goed maakt, zodat hij lekker knapperig is van buiten en heerlijk luchtig van binnen. Het nadeel van gepofte aardappelen: Het kan zo lang duren voor ze klaar zijn.

De kosten van levensonderhoud hebben er helaas toe geleid dat velen van ons hun ovens minder gebruiken, en voor een aantal mensen is het gewoon niet haalbaar om een aardappel anderhalf uur te laten bakken. Hoe lekker het ook zal smaken. Het is simpelweg teveel tijd, maar met deze truc heb je daar geen last meer van.

Lees verder op pagina twee hoe je dit kan doen! 



Ook interessant:

Presentator Ron Brandsteder (74) overleden

De Nederlandse televisie- en radiopresentator Ron Brandsteder is op maandagochtend overleden op 74-jarige leeftijd. Zijn...

Lees meer

Suzan en Freek delen slecht nieuws: ‘Pijnlijk breuk’

Suzan en Freek genieten volop van hun reizen en avonturen samen, maar hun nieuwste wintersportvakantie...

Lees meer

Net binnen: Ruzie tussen Mike en Antine neemt zorgwekkende vormen aan

Het geruzie tussen Mike en Antine lijkt nog lang niet voorbij. Op Instagram heeft Antine...

Lees meer

Net binnen: Echte reden achter breuk Mike en Antine onthuld

Volgens juicekanaal Realityfbi is de werkelijke reden achter de breuk tussen Mike en Antine nu...

Lees meer

Deurbelcamera legt vast hoe Badr Hari los gaat op zijn vriendin..

Afgelopen zondag werd kickbokser Badr Hari gearresteerd in Amsterdam na een aangifte van zijn ex-vrouw,...

Lees meer

Simon Keizer geeft na al die tijd toe: ‘Het gaat niet goed tussen mij en Nick’

Simon Keizer is trots en misschien zelfs opgelucht dat Nick Schilder als soloartiest succesvol is....

Lees meer

Meld je aan voor de nieuwsbrief

[gravityform id="1" title="false" description="false"]