Carlie (36) heeft de loterij gewonnen maar kan nu amper rondkomen

Toen Callie Rogers uit Engeland als tiener een bedrag van 1,8 miljoen pond won in de loterij, leek niets een mooi leven in de weg te staan. De realiteit pakte echter anders uit. Rogers is inmiddels 37 jaar oud en kan nauwelijks rondkomen. Toch is ze niet ontevreden.

Callie was pas 16 jaar toen ze het bedrag van 1,8 miljoen pond, omgerekend zo’n 2,1 miljoen euro, won. Je vraagt je misschien af: hoe kon een minderjarige meespelen met een loterij? Destijds was dat mogelijk. Inmiddels is de leeftijdsgrens verhoogd tot 18 jaar.

De tiener werkte destijds in een supermarkt, waar ze 3,60 pond per uur verdiende. Je kunt je voorstellen dat een bedrag van 2,1 miljoen euro veel verandert.

Callie, nu 37 jaar oud, won miljoenen in de loterij, maar leeft nu van een uitkering. De meeste mensen zouden verstandig omgaan met zo’n bedrag, maar Callie deed dat niet. Vanwege haar leeftijd is dat ook best te begrijpen. Callie, inmiddels moeder van vier kinderen, kon begeleiding krijgen vanuit de loterij, maar deed daar niets mee.

Ze besloot het geld met bakken tegelijk uit te geven. In het Britse televisieprogramma This Morning erkent ze dat ze wel adviezen kreeg, maar daar niet naar heeft geluisterd. “Ik was te jong voor zoveel geld. Binnen een dag was ik geen kind meer, maar een volwassene.”

Callie spendeerde 18.000 pond aan borstoperaties, 250.000 pond aan cocaïne, 300.000 pond aan merkkleding en gaf 500.000 pond weg aan vrienden en familie. De rest van het loterijgeld maakte ze op aan het kopen van een huis en aan peperdure feestjes.

Over het gebruik van verboden middelen zegt ze: “Ik had het nooit gedaan tot mijn 21e. Toen deed ik het voor het eerst op een feest. Daarna wilde ik het op elk feest hebben.” Volgens Callie duurde die periode een jaar. In die tijd heeft ze er dus 250.000 pond aan besteed.

In 2021 werd Callie failliet verklaard. Ze had de 2,1 miljoen euro opgemaakt tot de laatste cent. Het was zelfs zo erg dat ze een uitkering moest aanvragen.

Een paar jaar geleden ging ze terug naar school voor een studie tot verpleegkundige. Ze probeert haar leven weer op te pakken en werkt nu als verzorger. Tegen The Sun vertelt Callie dat haar zoontje Blake (6) getroffen is door een hersenverlamming.

“Als ik ergens spijt van heb, is dat ik geen geld meer heb voor mijn zoon. Hij had het goed kunnen gebruiken.”

Bekijk de video hier:

Callie’s verhaal is een waarschuwing voor anderen die plotseling veel geld winnen. Het beheer van een groot geldbedrag vereist begeleiding en wijsheid, vooral bij jonge winnaars. Haar ervaring toont aan hoe snel geld kan verdwijnen zonder een goed plan. Ondanks haar fouten blijft Callie optimistisch. Ze bouwt aan een nieuwe toekomst voor haar en haar kinderen.

Het winnen van de loterij lijkt vaak een droom die uitkomt, maar Callie’s verhaal laat zien dat het ook een nachtmerrie kan worden. Verantwoordelijkheid en goede raad zijn essentieel om te zorgen dat zo’n fortuin blijvend geluk brengt.

Met haar terugkeer naar school en haar werk als verzorger probeert Callie een nieuwe richting te vinden in haar leven. Ze hoopt dat haar kinderen, ondanks haar fouten, een stabiele toekomst zullen hebben. De les die ze heeft geleerd, hoopt ze door te geven aan hen en aan anderen in soortgelijke situaties.

Callie Rogers is een voorbeeld van hoe je, zelfs na een grote val, kunt proberen weer op te staan en iets positiefs te maken van je leven. Haar verhaal is zowel tragisch als inspirerend, een herinnering aan de kwetsbaarheid van financiële rijkdom zonder de juiste begeleiding en voorbereiding.Ook interessant:

Alarmerende uitspraken van HAK-topvrouw: Klimaatverandering dreigt voor schaarste te zorgen!

<div class="flex flex-grow flex-col max-w-full"> <div class="min-h-[20px] text-message flex w-full flex-col items-end gap-2 whitespace-pre-wrap break-words...

Lees meer

Pas op! Dit populaire vakantieland heeft de meeste flitspalen en torenhoge boetes!

Vakantie is altijd iets om naar uit te kijken. Veel mensen kiezen ervoor om met...

Lees meer

Net binnen: Wereldwijd problemen door computerstoring “Schiphol ook getroffen”

Schiphol ondervindt ernstige problemen door een wereldwijde computerstoring. De luchthaven meldt op haar website dat...

Lees meer

Mason (56): “Sarah (26) is gevallen voor mijn innerlijk, niet voor het geld”

“Ik ben gevallen op zijn geweldige persoonlijkheid en zeker niet op zijn geld.” Dit lijkt...

Lees meer

Vrouw (64) ruilt alles in tegen een camper: “Ik betaal geen huur en heb mijn vrijheid gevonden”

Siobhan Daniels, een voormalige BBC-verslaggeefster uit Tunbridge Wells, Kent, VK, nam op 64-jarige leeftijd een...

Lees meer

Jongen (6) ziet zijn vader met een andere vrouw. Zijn onschuldige reactie schokt het internet

Kinderen zijn geweldig in hun vermogen om de wereld op hun eigen unieke manier te...

Lees meer

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.