Neem een vork, een tompouce en een bord en kantel de zoete lekkernij op zijn zij. Maak met de vork twee helften door in het midden van de room te snijden. Hierdoor krijg je twee stukken met aan beide kanten bladerdeeg, room en aan één kant glazuur. Zo zorg je ervoor dat je bij iedere hap alle ingrediënten meeneemt. Til de tompouce nu op aan het bladerdeegkantje en eet hem vakkundig op. Belangrijk om te onthouden is dat je de tompouce nooit moet snijden, omdat dit de room alle kanten op zal doen pletten.
Experts bevestigen!
Kok Julius Jaspers bevestigt deze methode: “Ik leg hem eerst op zijn kant en snijd hem doormidden. Zo zit er room aan de bodem en ook aan het roze/oranje deel. Dan neem ik om de beurt van iedere kant een hap. Doorsnijden is een ramp: dan plet je de room alle kanten op.” Kortom, geniet van je tompouce op de manier die jij lekker vindt, maar gebruik deze methode als je een rommelvrije eetervaring wilt. Eet smakelijk!
Hoe eet jij het liefst een tompouce? Laat het ons weten door het te vertellen onder het bericht op Facebook. Vergeet ook niet om het delen op Facebook, zodat de discussie over hoe je het best een tompouce eet EIN-DE-LIJK voorbij is. En natuurlijk een fijne Koningsdag!
Bedankt Marco!