13 vreselijke kledingontwerpen waar mensen echt in lopen

Smaken verschillen, dat staat buiten kijf. Maar zelfs zonder enige modekennis, kun je bij sommige kledingstukken niet anders dan concluderen dat de ontwerpers een flinke misstap hebben gemaakt. Hier zijn 13 kledingstukken die duidelijk bewijzen dat ontwerpers ook wel eens de plank misslaan.

Mode kan een geweldige manier zijn om jezelf uit te drukken, maar het is duidelijk dat niet alle experimenten succesvol zijn. Soms zijn de creaties zo buitenissig dat ze hun doel volledig voorbij schieten. Of het nu gaat om onpraktische ontwerpen of bizarre stijlen, het is duidelijk dat sommige kledingstukken beter als kunst aan de muur hadden kunnen hangen dan gedragen te worden.

Deze mislukte mode-experimenten dienen als een herinnering dat mode altijd een balans moet vinden tussen creativiteit en draagbaarheid. Hoewel het verleidelijk kan zijn om iets nieuws en spannends te proberen, moeten ontwerpers altijd de praktische kant en het comfort van de drager in gedachten houden. Kleding moet niet alleen opvallend zijn, maar ook functioneel en comfortabel.

Ten eerste hebben we de sport-bh die al voor de training eruitziet alsof je zweetplekken onder je borsten hebt. Dit ontwerp faalt erin om functioneel en aantrekkelijk te zijn.

De tweede misser zijn sandalen met massagenoppen. In plaats van een ontspannende massage te bieden, voelen deze noppen als duizenden naaldsteken.

Derde in de lijst zijn schoenen met een nep-rits. Deze rits heeft geen enkele functie behalve blaren veroorzaken tijdens het lopen.

Dan is er de pyjama met een verschrikkelijke kleurencombinatie. Bij het zien van deze pyjama vraag je je echt af wie dacht dat dit een goed idee was.

Vijfde op de lijst is de cowboy-outfit. Of je nu op het platteland of op het ijs bent, deze outfit probeert overal een cowboy-look van te maken.

Het kleed met een onhandige zak komt als zesde. Eindelijk een kleed met een zak, maar deze bevindt zich op je rug waar je niet bij kunt.

Zevende zijn jeans met gaten. Dat kleine gaten in jeans trendy zijn begrijpen we, maar dit ontwerp gaat echt te ver.

De korte broek met bruine batik is de achtste misser. Deze korte broek bewijst dat bruin niet de juiste kleur is voor batik.

Het negende ontwerp is een kleed met een bloemenprint op een zeer ongelukkige plek. Dit zorgt voor een ongemakkelijk en onflatteus uiterlijk.

Dan zijn er schoenen met zuignappen, de tiende misser. Deze schoenen zuigen zich vast aan elke gladde ondergrond, wat allesbehalve praktisch is.

Op nummer twaalf staat een kledingstuk dat zowel een broek als een trui is. Hoe draag je zoiets überhaupt?

Tot slot is er een schoen met een bruin logo dat uit de verte op hondendrollen lijkt. Dit ontwerp had beter doordacht kunnen worden.

Het is bijna niet te geloven dat deze kledingstukken echt in winkels zijn beland en verkocht worden. Hoe kan het dat niemand – noch de ontwerper noch de verkoper – heeft gemerkt hoe vreselijk deze kleding eruitziet?

Hopelijk leren ontwerpers van deze fouten en blijven ze streven naar innovaties die zowel stijlvol als draagbaar zijn. Uiteindelijk gaat mode niet alleen om het maken van een statement, maar ook om het creëren van stukken die mensen met trots en plezier kunnen dragen.Ook interessant:

Alarmerende uitspraken van HAK-topvrouw: Klimaatverandering dreigt voor schaarste te zorgen!

<div class="flex flex-grow flex-col max-w-full"> <div class="min-h-[20px] text-message flex w-full flex-col items-end gap-2 whitespace-pre-wrap break-words...

Lees meer

Pas op! Dit populaire vakantieland heeft de meeste flitspalen en torenhoge boetes!

Vakantie is altijd iets om naar uit te kijken. Veel mensen kiezen ervoor om met...

Lees meer

Net binnen: Wereldwijd problemen door computerstoring “Schiphol ook getroffen”

Schiphol ondervindt ernstige problemen door een wereldwijde computerstoring. De luchthaven meldt op haar website dat...

Lees meer

Mason (56): “Sarah (26) is gevallen voor mijn innerlijk, niet voor het geld”

“Ik ben gevallen op zijn geweldige persoonlijkheid en zeker niet op zijn geld.” Dit lijkt...

Lees meer

Vrouw (64) ruilt alles in tegen een camper: “Ik betaal geen huur en heb mijn vrijheid gevonden”

Siobhan Daniels, een voormalige BBC-verslaggeefster uit Tunbridge Wells, Kent, VK, nam op 64-jarige leeftijd een...

Lees meer

Jongen (6) ziet zijn vader met een andere vrouw. Zijn onschuldige reactie schokt het internet

Kinderen zijn geweldig in hun vermogen om de wereld op hun eigen unieke manier te...

Lees meer

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.