B&B Vol Liefde Suus haalt keihard uit naar Els

Suus, bekend van B&B Vol Liefde, heeft onlangs een sneer uitgedeeld aan haar voormalige rivaal Els. Hoewel kijkers lange tijd dachten dat Robert Jan zou kiezen voor Els, koos hij uiteindelijk voor Suus. Nu maakt Suus een scherpe opmerking richting Els.

Els brengt binnenkort haar eigen boek uit, en een volger van Suus vroeg op Instagram of zij ook een boek zou schrijven. De volger vroeg: “Waar blijft jullie boek?” Suus reageerde snel door te zeggen dat er geen boek komt. Ze voegde er met een knipoog aan toe: “Boeken schrijven laten we over aan Els.”

Deze opmerking lijkt een subtiele steek richting Els, met wie Suus tijdens het programma de aandacht van Robert Jan moest delen. Suus was de vijfde vrouw die naar de B&B van Robert Jan in Schotland kwam. Kort na haar komst verscheen de excentrieke Esther, die vanaf het begin veel kritiek had.

Esther zorgde meteen voor spanning in het huis, iets wat Suus lastig vond. Suus vertelde in een interview met het AD: “Iemand op sociale media heeft geturfd: zestien hatelijke opmerkingen en vier dodelijke blikken.” Ondanks deze opmerkingen bleef Suus rustig, maar het liet haar niet onberoerd.

De scherpe opmerkingen van Esther en de kritiek van de kijkers maakten Suus onzeker. Ze gaf toe dat ze alles las wat mensen online over haar schreven. “Dat mijn haar bijvoorbeeld pluizig zat. Een dag later zat ik dan meteen bij de kapper.”

Wat Suus echter het meeste raakte, waren de opmerkingen dat ze alleen meedeed voor de bekendheid. “Dat deed echt pijn,” gaf ze toe. Ze benadrukte dat ze oprecht was in haar deelname en dat haar gevoelens voor Robert Jan echt waren.

Ondanks alle onzekerheden en kritieken was het avontuur voor Suus niet voor niets. Ze heeft namelijk nog steeds een relatie met Robert Jan, en het gaat goed tussen hen. Suus heeft hem al vijf keer in Schotland bezocht, en Robert Jan is twee keer bij haar in Breda geweest.

Suus heeft zelfs haar kerstplannen al gemaakt. Ze kijkt ernaar uit om naar Schotland te gaan zodra het mogelijk is. “Ik kan mijn werk deels ook daar doen,” vertelde ze, “maar ik overleg nog met mijn werkgever over de praktische mogelijkheden.”

De toekomst van Suus en Robert Jan ziet er rooskleurig uit, en de relatie lijkt sterk te zijn, ondanks de afstand en de obstakels die ze in het programma tegenkwamen. Ze zijn van plan om samen tijd door te brengen in Schotland, waar Robert Jan zijn B&B runt.

Suus laat zich duidelijk niet meer uit het veld slaan door kritiek of hatelijke opmerkingen. Ze richt zich op haar relatie en kijkt vol vertrouwen naar de toekomst. Haar ervaring bij B&B Vol Liefde heeft haar sterker gemaakt, en dat is te merken aan hoe ze nu met de situatie omgaat.

Met haar scherpe opmerking richting Els heeft Suus laten zien dat ze niet bang is om haar mening te geven, en ze lijkt meer dan ooit vastberaden om haar geluk voort te zetten, zowel in Nederland als in Schotland.

Bron 



Ook interessant:

Pinguïn zwemt elk jaar 8000 km om zijn redder terug te zien

Er zijn verhalen die zo bijzonder zijn dat ze bijna niet te beschrijven zijn. Dit...

Lees meer

Amy: ‘Mijn vader is vreemdgegaan en nu staan alle details op Facebook’

Amy zat rustig een film te kijken toen haar telefoon plotseling volstroomde met berichten. De...

Lees meer

Tineke: “Mijn 10-jarige zoon is altijd ontevreden met wat hij krijgt”

Als ouder wil je altijd het beste voor je kind, maar het vinden van de...

Lees meer

De winter van 2024/2025 wordt mogelijk een horror winter? ‘La Niña effect’

De winter van 2024/2025 roept nu al veel speculatie op, vooral in Duitsland, waar verschillende...

Lees meer

Let op: Storm Aitor gaat voor overlast zorgen. ‘Zware windstoten’

Storm Aitor, die op weg is naar Nederland, gaat morgen zorgen voor onstuimig weer en...

Lees meer

Liefde overwint alles: Het onvergetelijke verhaal van Corey en Jamie

Corey en Jamie’s liefdesverhaal is allesbehalve traditioneel. Het stel, dat inmiddels drie jaar samen is,...

Lees meer

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.