Kijkers halen hard uit naar deelneemster Steenrijk, Straatarm. ‘Walgelijk mens’

In de nieuwste aflevering van Steenrijk, Straatarm wisselt Elisabeth haar huis en budget met een welgesteld gezin dat op Kreta woont. Ze is erg enthousiast over deze ervaring, maar haar uitbundige gedrag valt niet bij iedereen in de smaak. Kijkers hebben hier namelijk een duidelijke mening over.

Wanneer Elisabeth en haar kinderen te horen krijgen dat ze voor een week naar Kreta gaan, reageren ze emotioneel. De tranen staan in hun ogen en hun vreugde is niet te onderdrukken. Ze schreeuwen, rennen en springen van blijdschap. Voor het gezin is dit een unieke ervaring, aangezien ze nog nooit eerder samen op vliegvakantie zijn geweest.

Hoewel hun opwinding begrijpelijk is, krijgt het fragment op sociale media veel kritiek. Kijkers vinden Elisabeth’s reactie namelijk overdreven. Op het platform X zijn de reacties scherp. Eén kijker schrijft bijvoorbeeld: “Ze mag wel een tandje minder overdreven reageren.” Een ander voegt eraan toe: “Ik haak af… wat een vreselijk mens.” Ook de opmerking: “Wat een overdreven gilgeit is die blonde doos,” laat weinig aan de verbeelding over.

Ondanks de negatieve reacties op haar enthousiasme, lijkt Elisabeth zelf volop te genieten van de tijd op Kreta. Ze wil dat haar kinderen niets tekortkomen tijdens deze bijzondere ervaring. In een ander fragment uit de aflevering is te zien hoe ze haar kinderen verwent en zegt: “Jullie mogen alles!” Haar liefde voor haar kinderen staat centraal, en ze wil dat ze optimaal van deze kans genieten.

Toch blijft de kritiek op haar gedrag aanhouden. Elisabeth lijkt zich echter niets aan te trekken van de opmerkingen. Voor haar is deze ervaring vooral een kans om haar kinderen een onvergetelijke vakantie te geven, ongeacht wat anderen daarvan vinden. Haar enthousiasme, hoe overdreven het ook mag lijken, komt uit een oprechte plek van vreugde en dankbaarheid voor deze unieke mogelijkheid.

Hoewel niet iedereen even enthousiast is over Elisabeth’s manier van reageren, blijft het programma Steenrijk, Straatarmpopulair vanwege de contrasten die het laat zien tussen verschillende levensstijlen. De aflevering op Kreta benadrukt niet alleen de verschillen in rijkdom, maar ook de waarde van nieuwe ervaringen en familiebanden.

De reacties op sociale media laten zien hoe divers de meningen kunnen zijn over televisiepersonages en hun gedrag. Wat de een als oprecht en ontroerend beschouwt, kan voor de ander al snel als overdreven worden gezien. Toch blijft het programma kijkers trekken, juist vanwege de emoties en levensverhalen die centraal staan.

Of Elisabeth’s enthousiasme nu wel of niet in de smaak valt bij het publiek, haar deelname aan Steenrijk, Straatarm heeft in ieder geval voor veel gespreksstof gezorgd. Het is duidelijk dat kijkers niet alleen de levensstijl van het welgestelde gezin op Kreta, maar ook de reacties en gedragingen van de deelnemers nauwlettend volgen en beoordelen.

Bron 



Ook interessant:

Wow! B&B Vol Liefde – Els verrast volgers met compleet nieuwe look. ‘Prachtig!’

Els, de publiekslieveling van het recente seizoen van <em>B&B Vol Liefde</em>, heeft zichzelf een nieuwe...

Lees meer

Wow! Zo zag B&B Vol Liefde- Jan er vroeger uit!

De 74-jarige Jan geniet volop van zijn verblijf bij B&B Vol Liefde-kandidaat Iris in Griekenland....

Lees meer

2 broers zijn erin geslaagd om van een oude watertoren een prachtig appartement te maken!

Sven en Lennart de Jong, twee broers die opgroeiden in Zuid-Holland, hadden een bijzondere band...

Lees meer
person holding silver round coins

Zoveel spaargeld heeft de gemiddelde Nederlander – ontdek hoe jouw leeftijdsgroep het doet!

Het gemiddelde spaargeld van de Nederlander in 2024 is recent door het Centraal Bureau voor...

Lees meer

Man op fatbike luistert niet en krijgt een ouderwets lesje in beleefdheid van de agent

Het respect voor de politie lijkt tegenwoordig ver te zoeken. Dit is niet zo vreemd,...

Lees meer

‘Mijn schoondochter kamt niet eens de haren van haar kind. Moet ik hier iets van zeggen?’

Loes geniet met volle teugen van haar kleinkind, maar maakt zich toch zorgen over zijn...

Lees meer

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.