Britt Dekker laat alles zien: “Liefde is als iemand onder je rokje kan kijken…”

Britt Dekker heeft onlangs een grappige gebeurtenis gedeeld op haar Instagram. Tijdens een optreden op het Tina Festival stond ze op het podium in een outfit die voor wat opschudding zorgde. Haar string was namelijk zichtbaar voor het aanwezige publiek, iets wat haar meteen opviel.

Gelukkig was haar man, Max Apatowski, in de buurt om haar uit de situatie te redden. Britt vertelt dat Max snel naar de HEMA is gefietst om een grote, degelijke onderbroek voor haar te halen. Dit zorgde voor een hoop hilariteit bij Britt en haar volgers.

In haar Instagram-verhaal omschrijft ze het moment met haar kenmerkende humor: “Liefde is: als je op het podium staat, iemand onder je rokje kan kijken en je string ziet, en je man snel naar de HEMA gaat voor een grote, degelijke onderbroek.”

De actie van Max zorgde ervoor dat Britt zich weer comfortabel voelde en zonder problemen haar optreden kon voortzetten. Niet veel later deelde Britt nog een update: “De grote onderbroek is binnen, dus we kunnen beginnen!” Haar volgers vonden het een hilarische situatie en reageerden enthousiast op haar berichten.

Deze komische gebeurtenis vond plaats kort nadat Britt en Max elkaar het ja-woord hadden gegeven. Het stel trouwde vorige week tijdens een prachtige ceremonie. Het huwelijk vond plaats op Britt’s eigen stoeterij in Hooge Mierde, waar ze samen met haar paarden George, Johnny en Eve woont.

De locatie van het huwelijk had een speciale betekenis voor Britt, aangezien ze een diepe band heeft met haar paarden en het leven op de stoeterij. Het was de perfecte plek om deze bijzondere dag te vieren. De sfeer was ontspannen en liefdevol, precies zoals Britt en Max het wilden.

Jochem van Gelder, een bekende Nederlandse televisiepresentator, trad op als ambtenaar van de burgerlijke stand en verzorgde de huwelijksvoltrekking. Dit gaf de ceremonie een extra feestelijke en persoonlijke tint. Britt deelde na de bruiloft haar blijdschap met haar volgers.

“Trouwen is echt heel leuk,” schreef ze twee dagen na de bruiloft op Instagram. Ze plaatste enkele prachtige foto’s van de bruiloft waarop duidelijk te zien is hoe gelukkig het stel eruitziet. De dag zat vol mooie momenten en leuke verrassingen, een dag om nooit te vergeten.

Het huwelijk van Britt en Max werd door veel fans en vrienden toegejuicht. De grote steun en felicitaties stroomden binnen op sociale media. Ook de media besteedden veel aandacht aan de grote dag van het stel.

Hoewel het huwelijk een serieuze stap is, blijft Britt trouw aan haar humoristische en luchtige stijl. De komische onderbroeken-episode tijdens het Tina Festival laat zien dat het stel ondanks hun nieuwe status als man en vrouw nog steeds zichzelf blijft.

Het leven lacht Britt en Max toe, en ondanks de grappige obstakels onderweg, genieten ze volop van het leven samen. De toekomst ziet er rooskleurig uit voor dit pasgetrouwde stel, dat klaar is voor nieuwe avonturen, zowel op als naast het podium.

Bron 



Ook interessant:

2 broers zijn erin geslaagd om van een oude watertoren een prachtig appartement te maken!

Sven en Lennart de Jong, twee broers die opgroeiden in Zuid-Holland, hadden een bijzondere band...

Lees meer

Wow! Zo zag B&B Vol Liefde- Jan er vroeger uit!

De 74-jarige Jan geniet volop van zijn verblijf bij B&B Vol Liefde-kandidaat Iris in Griekenland....

Lees meer
person holding silver round coins

Zoveel spaargeld heeft de gemiddelde Nederlander – ontdek hoe jouw leeftijdsgroep het doet!

Het gemiddelde spaargeld van de Nederlander in 2024 is recent door het Centraal Bureau voor...

Lees meer

Man op fatbike luistert niet en krijgt een ouderwets lesje in beleefdheid van de agent

Het respect voor de politie lijkt tegenwoordig ver te zoeken. Dit is niet zo vreemd,...

Lees meer

‘Mijn schoondochter kamt niet eens de haren van haar kind. Moet ik hier iets van zeggen?’

Loes geniet met volle teugen van haar kleinkind, maar maakt zich toch zorgen over zijn...

Lees meer

Dit is wat een vrachtwagenchauffeur in Nederland verdient

<strong>Heb je je ooit afgevraagd wat de enorme vrachtwagens op de snelweg eigenlijk vervoeren? En...

Lees meer

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.