Video: Kijkers liggen dubbel om paardrijfilmpje B&B Vol Liefde Iris

Het is maar goed dat de Griekse politie geen alcoholcontroles uitvoert in Sparto, het liefdesnestje van Iris (57) en Peter (58) uit B&B Vol Liefde. Want hoe ver kun je gaan voor de liefde? Terwijl Peter zijn camera aanzet, komt Iris voorbij op haar paard.

Haar teugels houdt ze losjes vast, maar gelukkig draagt ze wel een valhelm. In haar linkerhand zwaait ze met een glas wijn en roept luidkeels ‘Yamas!’. Deze Griekse toostkreet, wat ‘proost’ betekent, lijkt haar ultieme verleidingspoging richting Peter.

Het is een viering van gezelligheid of liefde, meestal gedeeld met een goede vriend of minnaar. Maar de vraag blijft: had Iris misschien iets te diep in het glaasje gekeken? Haar bravoure doet dat vermoeden.

Eerder liet Iris al doorschemeren dat ze wel wat voelt voor Peter. Ze vertelde eerlijk aan een vriendin: “Best een lekker ding, best stout, daar wil ik wel wat mee uitproberen…” Haar interesse in Peter blijft niet onopgemerkt.

Met haar pretoogjes laat ze zien dat ze Peter graag in haar leven – en wellicht haar herberg – wil hebben. Om haar gevoelens duidelijk te maken, gaat Iris ver. Zelfs een ritje op haar paard, terwijl ze een glas Griekse wijn vasthoudt, lijkt haar een prima idee.

Gelukkig eindigde dit avontuurlijke ritje zonder problemen. Of heeft ze dit al vaker gedaan? Haar fans weten inmiddels dat er tussen Peter en Iris al een kus is uitgewisseld. Hun band lijkt steeds sterker te worden.

Daarnaast hebben Peter en Iris samen gedanst op een feestje bij Iris thuis. Hoewel de ervaren Peter de leiding nam, bleek stijldansen voor de blonde Iris niet meer zo vanzelfsprekend. Het dansen herinnerde haar aan een tijd uit het verleden.

Maar dat staat hun plezier niet in de weg. Voorlopig lijkt de eigenzinnige Peter als winnaar uit deze liefdesstrijd te komen. Na de vurige paardrijtocht is de vraag: wat heeft de 57-jarige Iris nog meer in petto om Cupido aan het werk te zetten?

Misschien een avontuurlijke activiteit zoals zwemmen met dolfijnen, parachutespringen, de sirtaki dansen of zelfs diepzeeduiken? De mogelijkheden zijn eindeloos voor deze energieke vrouw die niet bang is om risico’s te nemen voor de liefde.

Nederland heeft Iris leren kennen als een stoere, vastberaden vrouw. Ze heeft een sterke persoonlijkheid en schuwt geen uitdaging. De kijkers gunnen haar dan ook de ware liefde, iets waar ze zichtbaar naar verlangt.

Met haar gedurfde acties en grote hart heeft Iris in ieder geval al veel kijkers voor zich gewonnen. Of ze nu te paard galoppeert met een glas wijn of Cupido aan het werk zet met een dansje, één ding is zeker: Iris laat zien dat de liefde geen grenzen kent.



Ook interessant:

person holding silver round coins

Zoveel spaargeld heeft de gemiddelde Nederlander – ontdek hoe jouw leeftijdsgroep het doet!

Het gemiddelde spaargeld van de Nederlander in 2024 is recent door het Centraal Bureau voor...

Lees meer

Man op fatbike luistert niet en krijgt een ouderwets lesje in beleefdheid van de agent

Het respect voor de politie lijkt tegenwoordig ver te zoeken. Dit is niet zo vreemd,...

Lees meer

‘Mijn schoondochter kamt niet eens de haren van haar kind. Moet ik hier iets van zeggen?’

Loes geniet met volle teugen van haar kleinkind, maar maakt zich toch zorgen over zijn...

Lees meer

Dit is wat een vrachtwagenchauffeur in Nederland verdient

<strong>Heb je je ooit afgevraagd wat de enorme vrachtwagens op de snelweg eigenlijk vervoeren? En...

Lees meer

Iedereen herkent slechts één geur van Palmolive – jij ook?

Oude tijden brengen vaak een warme glimlach op ons gezicht wanneer we terugdenken aan de...

Lees meer

Let op: Dit onverwachte trucje gebruiken muggen om mensen te vinden

De zomer loopt ten einde, en dat betekent dat ook de muggen zich langzaam terugtrekken....

Lees meer

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.